Hey, mede bordspel liefhebbers!


Mijn naam is Rowan en ik ben de trotse eigenaar van De Spelfabriek, de ultieme online bestemming voor bordspellen. Ik werk al zes jaar in de bordspelindustrie en ik heb veel mogen leren over wat een geweldig spel maakt. Ik heb ook meerdere spellen gespeeld in verschillende genres waardoor ik heb een scherp oog ontwikkeld voor kwaliteit, originaliteit en plezier. Daarom heb ik besloten deze webshop te creëren, om mijn passie en expertise met mede bordspel liefhebbers te delen en om anderen te helpen enkele geweldige spellen te ontdekken.

Bij De Spelfabriek vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste en meest unieke spellen in de categorieën bordspellen, dobbelspellen, kaartspellen en puzzels. Of u nu op zoek bent naar een verborgen juweeltje dat u zal verrassen, een cultklassieker die de tand des tijds heeft doorstaan, of een nieuwe release die de grenzen van innovatie en creativiteit verlegt, ik weet zeker dat u hier iets zult vinden dat bij uw smaak en stijl past. U vindt ook gedetailleerde beschrijvingen, recensies, beoordelingen en video's voor elk spel, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat u koopt.

Maar geloof niet alleen op mijn woord. Bekijk wat sommige van onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaring met De Spelfabriek:

Bedankt dat u De Spelfabriek heeft gekozen voor uw bordspel avontuur. Ik hoop dat u geniet van het bladeren door onze catalogus en het vinden van uw volgende avontuur. Als u vragen, suggesties of feedback heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van u en help u graag op elke mogelijke manier. 


Veel speelplezier!

🎲 De Spelfabriek